ГРАД ДЕЛИ ДЕЧЈА АУТО СЕДИШТА! 100 НАЈБРЖИХ РОДИТЕЉА БЕСПЛАТНО ДОБИЈА ПО ЈЕДНО СЕДИШТЕ
ГРАД ДЕЛИ ДЕЧЈА АУТО СЕДИШТА! 100 НАЈБРЖИХ РОДИТЕЉА БЕСПЛАТНО ДОБИЈА ПО ЈЕДНО СЕДИШТЕ

Савет за безбедност саобраћаја града Сомбора обезбедио је још 100 ауто седишта за наше најмлађе суграђане и овим путем упућује јавни позив родитељима/старатељима деце рођене у 2020. и 2021. години, уколико им је потребно седиште, да се пријаве слањем података на мејл autosedista@sombor.rs .

Услови за добијање бесплатног ауто седишта су да је дете рођено у 2020. или 2021. години, да станује на територији Града Сомбора и да није добило седиште на поклон од града. Мејл треба да садржи следеће податке: име и презиме родитеља/старатеља, адресу становања, контакт број телефона и датум рођења детета.

Јавни позив отворен је од среде 7. априла у 12,00 часова до петка 9. априла 2021. године у 12,00 часова.

Пријаву шаље родитељ/старатељ (не може се слати без њихове сагласности) и слањем једног мејла може се добити једно седиште.

Првих 100 родитеља/старатеља који пошаљу пријаву и испуњавају наведене услове добиће ауто седиште и биће обавештени о времену и месту преузимања.

Савет за безбедност саобраћаја града Сомбора набавку ауто седишта финансирао је преко наплате казни несавесним возачима на територији Града Сомбора, као што се финансирају и друге активности које Савет спроводи.