ГРАД ДЕЛИ ДЕЧИЈА СЕДИШТА ЗА БИЦИКЛЕ! 200 НАЈБРЖИХ РОДИТЕЉА БЕСПЛАТНО ДОБИЈАЈУ ПО ЈЕДНО СЕДИШТЕ
ГРАД ДЕЛИ ДЕЧИЈА СЕДИШТА ЗА БИЦИКЛЕ! 200 НАЈБРЖИХ РОДИТЕЉА БЕСПЛАТНО ДОБИЈАЈУ ПО ЈЕДНО СЕДИШТЕ

Савет за безбедност саобраћаја Града Сомбора је и ове године обезбедио 200 седишта за вожњу деце бициклом и овим путем упућује јавни позив родитељима/старатељима деце узраста од једне до пет година, уколико им је потребно седиште, да се пријаве слањем података на мејл bezbednost@sombor.rs

Услови за добијање бесплатног ауто седишта су да је дете узраста од пуних 12 месеци до 5 година, да станује на територији Града Сомбора и да већ није добило седиште за вожњу бициклом на поклон од града. Мејл треба обавезно да садржи следеће податке: име и презиме родитеља/старатеља, адресу становања, контакт број телефона и датум рођења детета.

Пријаву шаље родитељ/старатељ (не може се слати без њихове сагласности) и слањем једног мејла може се добити једно седиште.

Јавни позив је отворен до петка 20. маја 2022. године у 12 часова.

Првих 200 родитеља/старатеља који пошаљу мејл са свим траженим подацима и испуњавају наведене услове добиће седиште за вожњу деце бициклом и биће обавештени о времену и месту преузимања.

Савет за безбедност саобраћаја Града Сомбора набавку седишта финансирао је преко наплате казни несавесним возачима на територији Града Сомбора, као што се финансирају и друге активности које Савет спроводи.