ФОНДАЦИЈА „НИКОЛА ЈОКИЋ И ПРИЈАТЕЉИ“ СОМБОРСКИМ ОСНОВЦИМА ПОДЕЛИЛИ МАЈИЦЕ ПОВОДОМ ДАНА ГРАДА
ФОНДАЦИЈА „НИКОЛА ЈОКИЋ И ПРИЈАТЕЉИ“ СОМБОРСКИМ ОСНОВЦИМА ПОДЕЛИЛИ МАЈИЦЕ ПОВОДОМ ДАНА ГРАДА
  • Post category:Друштво

Представници Града Сомбора, Фондације „Никола Јокић и пријатељи“, Спортског центра „Соко“ и Кошаркашког клуба „Џокер“ су данас поводом обележавања Дана града свим основцима са територије Сомбора поклонили мајице са ликом нашег чувеног кошаркаша Николе Јокића.

  • Ово је више поводом Дана града, 272 године од кад је Сомбор постао слободан краљевски град, па смо и ми као Фондација „Никола Јокић и пријатељи“ и Кошаркашки клуб „Џокер“, који функционише под нашим покровитељством, одлучили да симболично учествујемо у свему томе. Определили смо се да свако дете у основним школама у Сомбору и свим насељеним местима добије на поклон мајицу. Она треба да буде једна успомена на овај дан и што кажу, пропаганда спорта, истакао је Бранимир Јокић.

Градоначелник Сомбора Антонио Ратковић се захвалио породици Јокић на афирмацији Сомбора и на свим хуманитарним акцијама у којима су учествовали.

  • Ја бих изразио велику захвалност Фондацији „Никола Јокић и пријатељи“ и Кошаркашком клубу „Џокер“ што су донирали преко 6.000 мајица које данас имамо прилику да поделимо у свим основним школама у граду Сомбору, али и у насељеним местима, тако да ће сви основци данас добити ове мајице. Оно што је веома битно, је да ми желимо да промовишемо здраве стилове живота, да промовишемо спорт и да сва деца која се баве спортом треба да сањају и да и они постану врхунски спортисти попут Николе Јокића, јер Сомбор је град шампиона и свакако да је најбитније да од малих ногу крену да се баве спортом, истакао је Ратковић.