ФАБРИКА „МАРА“ ДОНИРА ДОРУЧАК ЗА РАДНИКЕ СОМБОРСКЕ БОЛНИЦЕ
ФАБРИКА „МАРА“ ДОНИРА ДОРУЧАК ЗА РАДНИКЕ СОМБОРСКЕ БОЛНИЦЕ

Фабрика смрзнутих слатких и сланих пецива “Мара“ из Сомбора, у току ванредне ситуације, донира пецива за преко 70 здравствених радника Опште болнице “Др Радивој Симоновић”.

Фабрика пецива из Сомбора сматра се једном од најсавременијих произвођача и испоручилаца висококвалитетних слатких и сланих пецива у нашој земљи са годишњом производњом око 3.000 тона робе, која је намењена и извозу.

  • Сви се солидаришемо у овој ситуацији. Донирамо доручак у виду смрзнутих пецива различитих врста за наше здравствене раднике, који су први на линији одбране од корона вируса. Фабрика и даље ради, раднике нисмо отпуштали, а чак смо и запослили додатну радну снагу, рекли су за РТВ надлежни у фабрици “Мара” из Сомбора.

Уколико постоје заинтересовани грађани или правна лица који желе да упуте помоћ здравственим установама, а поводом ситуације настале услед проглашења болести COVID -19 изазване вирусом SARS-COV-2 заразном болешћу, здравствена установа може примати помоћ само у роби. Уплата новчане помоћи може се обавити само на посебне наменске рачуне (динарски и девизни рачун) које је отворила Покрајинска влада.

Бројеви рачуна на које се може извршити уплата новца су:

динарски рачун – Помоћ здравственим радницима број: 840-5048741-67.
девизни рачун – Помоћ здравственим радницима број: 840-324771-83.

Инструкција за плаћање за наведени девизни рачун доступна је на интернет страници Покрајинског секретаријата за здравство www.zdravstvo.vojvodina.gov.rs. (РТВ)

Оставите одговор