ЕПС ПОЗВАО ГРАЂАНЕ ДА ОЧИТАЈУ СВОЈА БРОЈИЛА ЗА СТРУЈУ
ЕПС ПОЗВАО ГРАЂАНЕ ДА ОЧИТАЈУ СВОЈА БРОЈИЛА ЗА СТРУЈУ

ЈП „Електропривреда Србије“ саопштила је данас да ће током ванредног стања због епидемије коронавируса уложити максималне напоре да у оквиру редовних активности очита бројила свих купаца, поштујући све мере заштите.

Да би се смањила могућност контакта и додатно заштитило здравље грађана, „Електропривреда Србије“ моли све купце да закључно са 1. априлом очитају стање на свом мерном уређају и да истакну стање бројила и датум очитавања на видном месту на улазу у своје објекте.

Поред тога, могу у наредним данима да јаве стање са бројила позивом на број телефона који је одштампан на рачуну, или путем мејла слањем података (име и презиме, адреса, ЕД број и стање на бројилу, датум очитавања). Мејл адреса за подручје Војводине је prijavastanja.ev@eps.rs

ЕПС моли купце да искористе ову могућности и јаве очитано стање бројила, чиме ће се додатно осигурати тачност и исправност рачуна.

„Апелујемо на све грађане да буду одговорни и стриктно поштују мере државе донете зарад спречавања šширења корона вируса. Све активности „Електропривреде Србије“ усмерене су тако да су и у овим ванредним околностима обезбеђени стабилна производња и несметано снабдевање електричном енергијом за привреду и грађане Србије“, истиче се у саопштењу. (Тањуг)

Оставите одговор