ДОНАЦИЈОМ ПРЕДУЗЕЋА „ПАН ХАРВЕСТ“ РЕКОНСТРУИСАН ВРТИЋ У СТАНИШИЋУ
ДОНАЦИЈОМ ПРЕДУЗЕЋА „ПАН ХАРВЕСТ“ РЕКОНСТРУИСАН ВРТИЋ У СТАНИШИЋУ

Фирма „Пан Харвест“ ДОО из Гакова је Предшколској установи „Вера Гуцуња“ Сомбор донирала средства којима је реконструисан вртић „Андреј“ у Станишићу.

Захвљујући донацији овог предузећа које се бави ратарством, воћарством, повртарством, и услугама обраде земље, на објекту вртића у Станишићу су одрађени кровопокривачки, лимарски, подополагачки и молерско-фарбарски радови, а комплетна дотрајала столарија је замењена новом од ПВЦ-а. Радови су коштали 25.304 евра, а овом реконструкцијом је знатно побољшан квалитет боравка деце у овом вртићу који тренутно похађа 58 малишана.

Вртић „Андреј“ у Станишићу пружа услуге целодневног боравка за једну мештовиту групу, а у две васпитно-образовне групе се реализује припремни предшколски програм.

Директорка Предшколске установе „Вера Гуцуња“, Александра Перовић се у име запослених, деце и родитеља захвалила фирми „Пан Харвест“ ДОО на овој вредној донацији.

  • Задовољство је видети на овом примеру, добровољну примену етичких принципа у пословној пракси, који у нашем случају има директан позитиван утицај на услове живота наше деце, рекла је Александра Перовић.