ДИМИТРИЈЕ, АНТОНИА, ЛЕЈЛА, ЧАБА И МИРЈАНА ЋЕ ПРЕДСТАВЉАТИ СОМБОР НА ТАКМИЧЕЊУ „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“
ДИМИТРИЈЕ, АНТОНИА, ЛЕЈЛА, ЧАБА И МИРЈАНА ЋЕ ПРЕДСТАВЉАТИ СОМБОР НА ТАКМИЧЕЊУ „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“

У Великој сали зграде „Жупаније“ је представљен тим у саставу Димитрије Костић – вокал и плесачи Антониа Шош, Лејла Цветковић, Чаба Киш и Мирјана Нинков, који ће ове године представљати Сомбор на дечијем музичком фестивалу „Србија у ритму Европе“. Они ће извести песму „Nobody but you“, са којом је Аустрија 2018. године наступала на Евровизији.

Новина овогодишњег фестивала је другачији систем бодовања, где ће коначну оцену чинити 25% бодови стручног жирија фестивала, 25% бодови жирија градова, а 50% чиниће бодови остварени путем смс гласова.

  • Заиста велику захвалност дугујемо граду Сомбору, градоначелнику и тиму из разлога што су препознали и знају да један овакав дечији фестивал треба да постоји као традиционални и да из године у годину виђамо нову децу, јер пре пет година када је Сомбор победио, ова деца су имала 7-8 година и нису можда ни гледали овај телевизијски пренос, а сада су са својим родитељима укључени у овај телевизијски спектакл, истакао је директор телевизијског програма „Србија у ритму Европе“ Игор Карадаревић.

Телевизијски пренос такмичења на Првој српској телевизији планиран је за септембар, а до тада ће сомборски тим вредно вежбати, стицати нова искуства и вештине како би на што бољи начин представили себе и свој град.

Оставите одговор