„ЧИСТОЋА“ ПОМАЖЕ СОМБОРСКОМ  УДРУЖЕЊУ „ХУМАНИЗАЦИЈА“ – ЗАЈЕДНИЧКИМ СНАГА ДО БОЉИХ УСЛОВА ЗА ЛЕЧЕЊЕ НАЈМЛАЂИХ
„ЧИСТОЋА“ ПОМАЖЕ СОМБОРСКОМ УДРУЖЕЊУ „ХУМАНИЗАЦИЈА“ – ЗАЈЕДНИЧКИМ СНАГА ДО БОЉИХ УСЛОВА ЗА ЛЕЧЕЊЕ НАЈМЛАЂИХ

Јавно комунално предузеће „Чистоћа“ је потписало уговор са Удружењем „Хуманизација“ из Сомбора о преузимању, пресовању и превозу лименки до откупљивача.

Захваљујући хуманитарним организацијама, живот многих људи постао је лакши и квалитетнији. Једна таква организација је Удружење „Хуманизација“, које се бави прикупљањем лименки које касније продају, а добијени новац се користи да малишани, који бораве у болницама, имају што боље услове лечења и заједно са својим родитељима лакше поднесу тешкоће које су их задесиле.

Чланови овог хуманитарног удружења поставили су кутије за одлагање лименки на више од 70 локација у Сомбору, али су у последње време наилазили на проблем јер су морали ручно да пресују велику количину лименки и да их самостално превозе до откупљивача. Пошто „Хуманизација“ не поседује потребну опрему, овај посао је био тежак и одузимао је много времена.

ЈКП „Чистоћа“ Сомбор је радо прихватило идеју чланова удружења и од сада ће на себе преузети тај, најтежи део посла, како би дали свој допринос стварању бољих услова лечења наших најмлађих и заједничким снагама остварили што боље резултате.