„АПАТИНСКЕ РИБАРСКЕ ВЕЧЕРИ“ И МОТОРИЈАДА КОД „БЕЛЕ ЛОЗЕ“ У ЈУЛУ, АКО ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА БУДЕ ПОВОЉНА
„АПАТИНСКЕ РИБАРСКЕ ВЕЧЕРИ“ И МОТОРИЈАДА КОД „БЕЛЕ ЛОЗЕ“ У ЈУЛУ, АКО ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА БУДЕ ПОВОЉНА

Уколико епидемиолошка ситуација то дозволи, овогодишње „Апатинске рибарске вечери“ ће бити одржане од 22. до 25. јула. Још увек не зна какав ће бити програм и које активности ће се одржати, јер ће то зависити од мера које буду на снази.

Из Туристичке организације Апатин кажу да је манифестација сувише далеко да би се већ сада тачно знало да ли ће „Рибарске вечери“ изгледати као пре пандемије, у смислу великих масовних окупљања и концерата естрадних звезда, великог броја излагача и штандова. Надлежни се надају да ће то све бити уобичајено као што је било и раније.

За разлику од ранијих година, моторијада код „Беле лозе“ ће бити одржана мимо „Рибарских вечери“. Са Мото клубом „Пантер“ из Апатина је договорено да се мото скуп измести из термина „Рибарских вечери“ и он ће бити одржан викенд раније, односно од 16. до 18. јула 2021. године. Организатори поручују да ће програм моторијаде бити мало атрактивнији и богатији него претходних година и напомињу да сам концепт одржавања мото сусрета даје могућност ограничења броја учесника и посетилаца, тако да је одржавање тог догађаја извесније од „Рибарских вечери“. Из апатинске Туристичке организације наглашавају да крећу са организацијом ових манифестација као да ће све бити нормално.