АГРОБИЗНИС ЦЕНТАР ОБЈАВИО КОНКУРС ЗА СУБВЕНЦИОНИСАЊЕ ИНДИВИДУАЛНИХ ПОЉОПРИВРЕДНИХ ГАЗДИНСТАВА
АГРОБИЗНИС ЦЕНТАР ОБЈАВИО КОНКУРС ЗА СУБВЕНЦИОНИСАЊЕ ИНДИВИДУАЛНИХ ПОЉОПРИВРЕДНИХ ГАЗДИНСТАВА

Агробизнис центар за рурални развој и развој пољопривредне производње, у сарадњи са Градом Сомбором, објавио је други конкурс у 2020. години за доделу бесповратних средстава за субвенционисање пољопривредне производње и унапређење функционисања индивидуалних пољопривредних газдинстава на територији града Сомбора.

Право на коришћење бесповратних средстава имају физичка лица – носиоци регистрованог комерцијалног породичног пољопривредног газдинства у активном статусу са територије Града Сомбора, која нису користила средства на конкурсу Агробизнис центра од 27. јануара 2020. године.

За реализацију Конкурса за субвенционисање пољопривредне производње и унапређење функционисања индивидуалних пољопривредних газдинстава, предвиђен је укупан износ од 10.000.000.00 динара. Средства за подршку инвестиција  према  Конкурсу  додељују се бесповратно.

Максималан износ бесповратних средстава по једној пријави износи до 250.000,00 динара, а минималан износ бесповратних средстава по једној пријави је 50.000,00 динара.

Конкурс је отворен до 3.06. 2020. године.

За више информација о конкурсу погледајте овде.

Оставите одговор